Huset vid vägens slut

Huset vid vägens slut - Magnus Nordin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magnus Nordin
DIMENSIONERA
10,95 MB
FILNAMN
Huset vid vägens slut.pdf
ISBN
9276743883337

BESKRIVNING

När skräckhistorien blir verklighet... Som vanligt har de ägnat en hel del nätter åt att smygröka och lyssna på Pierres rysarhistorier i Örnnästet, deras hemliga ställe, och sen legat mer eller mindre sömnlösa. En av hans historier handlar om huset vid vägens slut. Huset har stått öde så länge någon kan minnas. Ryktena om vad som egentligen hände där är många och rätt ruggiga. Ändå är det dit killarna sticker när sommarsolen gassar och de är lite lagom uttråkade. Men det som börjar som några grabbars upptåg tar snart en mardrömslik vändning. Plötsligt verkar sommarlovets oskuldsfulla solglitter långt borta... De har svurit att aldrig berätta om vad som hände i huset, men hur långt sträcker sig vänskapen? Det här är spännande läsning för 10-13-åringar. Av Magnus Nordin har tidigare utgivits "Gudarnas ring", "Det fjärde offret" "Skuggvarelser" och "Prinsessan och mördaren".

Köp boken Huset vid vägens slut av Magnus Nordin (ISBN 9789175036885) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Den förlitar sig lite för mycket på så kallade "jumpscares", men jag tycker ändå att de byggs upp nog för att göra dem befogade. I ett hus vid skogens slut liten tomte tittar ut. Haren skuttar fram så fort, klappar på dess port.

RELATERADE BÖKOR