Monsterskolan : trilogin

Monsterskolan : trilogin - Mårten Melin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mårten Melin
DIMENSIONERA
3,69 MB
FILNAMN
Monsterskolan : trilogin.pdf
ISBN
4249350851554

BESKRIVNING

Skogsbingelskolan - eller Monsterskolan som den kallas i folkmun - är inte en skola för vanliga barn. Alla elever här är annorlunda, på ett eller annat sätt. Här finns Måns och Felicia som vissa nätter genomgår en förvandling, Pixi som har återvänt från de döda, och Love som har en mystisk, magnetisk dragningskraft. Här finns också spöken, häxor och en och annan vampyr ...Skickligt berättar Mårten Melin om barnen på skolan, som trots sina ovanliga egenskaper är som 12-13-åringar är mest. De blir kära och glada och ledsna och osams om vartannat. Berättelserna är både smläskiga och roliga och har hög igenkänningsfaktor, även om du inte råkar ha vampyrtänder eller förmågan att läsa tankar ...Den här samlingsvolymen innehåller alla tre böckerna om Monsterskolan: Förvandlad, Jag är Love och Pixis bok.

Susanne Eek skrev så här i BTJ-häftet 8/2011: "Förvandlad är en annorlunda och spännande berättelse om Måns som en dag, som en blixt från klar himmel, tvingas byta skola. Monsterskolan: trilogin (Pocket, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Monsterskolan : trilogin. Pris: 55 kr.

Pocket. Skickas från oss inom 2-5 vardagar.

RELATERADE BÖKOR