Runstreak - att springa varje dag

Runstreak - att springa varje dag - Daniel Karlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Karlsson
DIMENSIONERA
5,94 MB
FILNAMN
Runstreak - att springa varje dag.pdf
ISBN
6740327419354

BESKRIVNING

Runstreak innebär att man springer varje dag. Men är det inte skadligt? Hur gör man när man är sjuk? Behöver inte kroppen vila? De frågorna, och många fler, får vi svar på när Daniel Karlsson tar oss med på sin egen livsresa, från att avsky löpning till att idag tillhöra dem i Sverige som har sprungit flest antal dagar i rad.Daniel brinner för att få in mer rörelse i fler människors liv, men han tycker att det traditonella tankesättet har gjort sitt. I Runstreak presenterar han sin egen filosofi som har gjort att han själv och många andra har hittat en genuin rörelseglädje.Följ med bakom kullisserna och ta del av vad konceptet runstreak handlar om på djupet. Lär dig allt du behöver om löpningens grunder, om utrustning och rätt inställning. Med den här boken kan du komma igång med din löpning, ta din löpning till nya nivåer och skapa förutsättningar för mer njutfull rörelse.Vare sig du är en vilsen nybörjare eller en van löpare är den här boken en riktig ögonöppnare. 

Köp Runstreak - att springa varje dag av Daniel Karlsson på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension. För mig funkar runstreak så fantastiskt bra så jag fortsätter denna resa tills jag helt enkelt inte tycker det är roligt eller fyller någon funktion längre och visst, det är inte roligt varje dag men förvånansvärt ofta kommer jag på mig själv med att springa med ett stort leende på läpparna. Att genomföra en runstreak som #RWRunstreakSWE är något du gör för dig själv - och det finns goda skäl att testa det.

Många använder den för att sänka tröskeln till att röra på sig. Upplägget är simpelt.

RELATERADE BÖKOR