Runstreak - att springa varje dag

Runstreak - att springa varje dag - Daniel Karlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Karlsson
DIMENSIONERA
8,11 MB
FILNAMN
Runstreak - att springa varje dag.pdf
ISBN
9036394550746

BESKRIVNING

Runstreak innebär att man springer varje dag. Men är det inte skadligt? Hur gör man när man är sjuk? Behöver inte kroppen vila? De frågorna, och många fler, får vi svar på när Daniel Karlsson tar oss med på sin egen livsresa, från att avsky löpning till att idag tillhöra dem i Sverige som har sprungit flest antal dagar i rad.Daniel brinner för att få in mer rörelse i fler människors liv, men han tycker att det traditonella tankesättet har gjort sitt. I Runstreak presenterar han sin egen filosofi som har gjort att han själv och många andra har hittat en genuin rörelseglädje.Följ med bakom kullisserna och ta del av vad konceptet runstreak handlar om på djupet. Lär dig allt du behöver om löpningens grunder, om utrustning och rätt inställning. Med den här boken kan du komma igång med din löpning, ta din löpning till nya nivåer och skapa förutsättningar för mer njutfull rörelse.Vare sig du är en vilsen nybörjare eller en van löpare är den här boken en riktig ögonöppnare. 

Den 4:e september 2013 startade hon en så kallad Runstreak, vilket innebär att man löptränar varje dag, året om. Oavsett om det är julafton, man är förkyld eller har träningsvärk. Har man inte bakgrunden av att springa ofta tror jag att det är viktigt att springa kort i början så att kroppen vänjer sig vid löpning varje dag.

Men är det inte skadligt? Hur gör man när man är sjuk? Behöver inte kroppen vila? De frågorna, och många fler, får vi svar på när Daniel Karlsson tar oss med på sin egen livsresa, från att avsky löpning till att tillhöra dem i Sverige som har sprungit flest antal dagar i rad. Runstreak När jag upptäckte styrkan i konceptet Runstreak och allt gott det förde med sig kunde jag inte låta bli att skriva en bok om det hela. Människor i alla åldrar och med helt olika förutsättningar och erfarenhet av löpning har testat att springa varje dag, och det enda jag ser är fantastiska resultat. Runstreak, springa varje dag, och Plogging, kombon löpning och plocka skräp.

RELATERADE BÖKOR