Den vita kattens längtan

Den vita kattens längtan - Sofia Sivertsdotter, Anna Grundberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofia Sivertsdotter, Anna Grundberg
DIMENSIONERA
9,57 MB
FILNAMN
Den vita kattens längtan.pdf
ISBN
5190221666890

BESKRIVNING

En finstämd berättelse om känslan av förlust och betydelsen av en vän."Det bästa sättet att bli vän med någon är att ställa frågor", har den lilla vita kattens mamma sagt. Att förlora någon gör ont, men med hjälp av skogens djur förbereder katten en koja till sig och vännen som han hoppas på att få. Men ska katten våga ställa frågor till rävarna för att lära sig mer om vänskap? Och hur länge måste han vänta innan han får sin egen vän? Så förfärligt svårt borde det väl inte vara att slippa vara ensam?

Totalt handlar det om ungefär 40% av alla vita katter - betydligt fler om de är blåögda, och färre om de är orangeögda. Även höggradigt vitfläckiga katter kan vara döva.

Men ska katten våga Den vita kattens längtan av Sofia Sivertsdotter , Anna Grundberg 3-6 år inbunden, 2020, Svenska, ISBN 9789198601350. En finstämd berättelse om känslan av förlust och ... Den vita kattens längtan av Sofia Sivertsdotter , Anna Grundberg 3-6 år inbunden, 2020, Svenska, ISBN 9789198601350.

RELATERADE BÖKOR