Sommaren vid sjön

Sommaren vid sjön - Susan Wiggs | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susan Wiggs
DIMENSIONERA
3,25 MB
FILNAMN
Sommaren vid sjön.pdf
ISBN
9247962729556

BESKRIVNING

Kate Livingston har en hektisk sommar framför sig, med en lång rad projekt planerade. Hon ska inte bara bättra på klinkergolvets fogar och måla fönsterkarmar och dörrfoder, utan också få en bättre relation till sin nioårige son, hitta en ny karriär och finna sig själv. Fast kanske inte nödvändigtvis i den ordningen...Men sommaren har en del överraskningar att bjuda på. Innan hon vet ordet av är Kate indragen i en passionerad romans med den nyinflyttade grannen JD Harris. Han har en utstrålning hon aldrig tidigare stött på, men det är också tydligt att något i hans förflutna plågar honom. Kan Kate bli den som öppnar hans fördämningar, eller kommer hans hemligheter att rasera deras lycka?SUSAN WIGGS är en prisbelönt, hyllad och bästsäljande författare som skrivit en lång rad böcker. Hon är ursprungligen lärare och har en examen från Harvard. Idag bor hon på en ö på USA:s nordvästra kust.En inbjudande sommarromans ren som guld.Publishers Weekly

Finns alltid BOKREA. Köp boken Sommaren vid sjön av Susan Wiggs (ISBN: 9789150929225) hos BookOutlet.se Sommaren vid sjön av Susan Wiggs.

Men så får de en oväntad gäst, 13-årige Billy, som ska bo hos dem en månad. När det passar att bada i sjön. Om du vill spendera din semester vid sjön och kunna njuta av en svalkande simtur vill du förmodligen veta vad badtemperaturen i Gardasjön är under året.

RELATERADE BÖKOR