Änglar : lär dig att se, höra och känna änglar

Änglar : lär dig att se, höra och känna änglar - Kyle Gray | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kyle Gray
DIMENSIONERA
10,1 MB
FILNAMN
Änglar : lär dig att se, höra och känna änglar.pdf
ISBN
1161965144836

BESKRIVNING

Änglar är en vacker och glädjefylld introduktion till änglarnas värld. Mediet Kyle Gray visar på ett tydligt och praktiskt sätt hur du kan börja arbeta med änglarna i din egen vardag och använda deras ljus för positiv förändring och läkning.Du kommer bland annat att få insikt om:• varför änglarna finns och deras högsta syfte• vilka änglar som representerar dina olika livsområden och hur du arbetar med dem• hur du kan möta och lära känna din skyddsängel• ärkeänglarnas särskilda kraft och hur du kopplar upp dig på deras våglängd• hur du skapar verkningsfulla böner och affirmationerKyle Gray är ett av Storbritanniens mest eftersökta medier. Med sin unika förmåga att stå med fötterna på jorden berättar han för oss om änglar på ett modernt och lättillgängligt sätt.

Jag ska lyssna inåt i min själ och låta änglarna visa mig vägen och rädda mig från livets svårigheter. Lär dig lyssna på dina änglar och guider. Budbäraren Chamara.

Beskrivning; Detaljer; Änglar är en vacker och glädjefylld introduktion till änglarnas värld. Mediet Kyle Gray visar på ... Skapa en dialog med änglarna runt omkring dig! Visst går det att lära sig att höra änglar! Här är en steg-för-steg-guide som på ett enkelt och tydligt sätt visar hur du lär dig ta emot meddelanden från dina änglar och guider.

RELATERADE BÖKOR