Änglar : lär dig att se, höra och känna änglar

Änglar : lär dig att se, höra och känna änglar - Kyle Gray | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kyle Gray
DIMENSIONERA
6,23 MB
FILNAMN
Änglar : lär dig att se, höra och känna änglar.pdf
ISBN
8858377619947

BESKRIVNING

Änglar är en vacker och glädjefylld introduktion till änglarnas värld. Mediet Kyle Gray visar på ett tydligt och praktiskt sätt hur du kan börja arbeta med änglarna i din egen vardag och använda deras ljus för positiv förändring och läkning.Du kommer bland annat att få insikt om:• varför änglarna finns och deras högsta syfte• vilka änglar som representerar dina olika livsområden och hur du arbetar med dem• hur du kan möta och lära känna din skyddsängel• ärkeänglarnas särskilda kraft och hur du kopplar upp dig på deras våglängd• hur du skapar verkningsfulla böner och affirmationerKyle Gray är ett av Storbritanniens mest eftersökta medier. Med sin unika förmåga att stå med fötterna på jorden berättar han för oss om änglar på ett modernt och lättillgängligt sätt.

... skippa ritualer och saker som får dig att bli osäker och tvivla.

Tecken och symboler. Hösten 2015 började jag se symboler från änglarna på ett helt nytt sätt. Sy Din Egena Ängel på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 2 943 203 rabatterade produkter.

RELATERADE BÖKOR