Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi

Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi - Mårten Nylén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mårten Nylén
DIMENSIONERA
11,78 MB
FILNAMN
Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi.pdf
ISBN
5359495725991

BESKRIVNING

I Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi visar hälsoexperten Mårten Nylén hur vi kan uppnå fantastiska resultat och balans i livet, oavsett förutsättningar. Här får du ta del av en träningsfilosofi som är fylld av enkelhet och en smittande glädje. Bokens handfasta och smarta hälsotips hjälper dig att optimera dina motionsvanor och få ut det mesta av din kost, vila och mentala balans. Med en positiv inställning, en enkel handlingsplan och lite magi kan du lyckas med vad du än drömmer om.Mårten Nylén är en välanlitad föreläsare och utbildare inom hälsa. Han är känd som supertränaren åt kändiseliten och har tidigare varit huvudcoach i tv-programmet Biggest Loser Sverige och expertkommentator i tv-succén Ninja Warrior. Mårtens mål är alltid att göra skillnad där han kan och att skapa leenden där det går.

Här får du ta del av en träningsfilosofi som är fylld av enkelhet och en smittande glädje. Bokens handfasta och smarta hälsotips hjälper dig att optimera dina motionsvanor och få ut det mesta av din kost, vila och ... Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi av Mårten Nylén inbunden, 2018, Svenska, ISBN 9789163616846.

I den här handboken visar hälsoexperten Mårten Nylén hur vi kan uppnå fantastiska resultat och balans i livet, oavsett förutsättningar. Relaterade produker.

RELATERADE BÖKOR