Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi

Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi - Mårten Nylén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mårten Nylén
DIMENSIONERA
12,26 MB
FILNAMN
Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi.pdf
ISBN
9330294146649

BESKRIVNING

I Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi visar hälsoexperten Mårten Nylén hur vi kan uppnå fantastiska resultat och balans i livet, oavsett förutsättningar. Här får du ta del av en träningsfilosofi som är fylld av enkelhet och en smittande glädje. Bokens handfasta och smarta hälsotips hjälper dig att optimera dina motionsvanor och få ut det mesta av din kost, vila och mentala balans. Med en positiv inställning, en enkel handlingsplan och lite magi kan du lyckas med vad du än drömmer om.Mårten Nylén är en välanlitad föreläsare och utbildare inom hälsa. Han är känd som supertränaren åt kändiseliten och har tidigare varit huvudcoach i tv-programmet Biggest Loser Sverige och expertkommentator i tv-succén Ninja Warrior. Mårtens mål är alltid att göra skillnad där han kan och att skapa leenden där det går.

Boken finns att köpa hos diverese bokhandlare och på de större välkänsa bokkedjorna som till exempel Akademibokhandeln men även på Adlibris och Bokus med flera. Och vill du få boken signerad och kanske ta en selfie med dig och Mårten? Resultat, Balans och lite Magi med Mårten Nylén Föreläsare: Mårten Nylén Vi har sett honom som huvudcoach i fyra säsonger av tv-programmet Biggest Loser, två säsonger som programledare i Ninja Warrior, fem säsonger i Aftonbladet med 90 dagar med Mårten Nylén, och han är PT´n som håller kändiseliten i form. Resultat, balans och lite magi av Mårten Nylén, 1975- Daniel Stigefelt ( Bok ) 2018, Svenska, För vuxna Ämne: Självuppfattning, Personlig utveckling, Framgång, Fysisk träning, Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad.

Mårtens attityd och fungerande verktyg inspirerar alla till att våga satsa och försöka, och han lever själv efter sitt motto , Låt aldrig ett "jag kan inte" stå i vägen för ett "jag kan". Mårten Nylén - Resultat, Balans och lite Magi. Vill du skapa de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt och gladare liv? Ta hjälp av hälso- och träningsprofilen Mårten Nylén för att vässa ditt mindset och bli en vinnare.

RELATERADE BÖKOR