Människan : en kort historik över vår förmåga att klanta till det

Människan : en kort historik över vår förmåga att klanta till det - Tom Phillips | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tom Phillips
DIMENSIONERA
10,51 MB
FILNAMN
Människan : en kort historik över vår förmåga att klanta till det.pdf
ISBN
6726484588533

BESKRIVNING

Humoristik populärvetenskaplig faktabok med en unik stil.Det bästa av alla katastrofala och kreativa misslyckanden och misstag som mänskligheten lyckats ro iland – från forntid till nutid (och framtid!).I 70 000 år har mänskligheten strävat på här på jorden och vi har kommit långt. Konst, vetenskap, kultur, handel – ur en rent evolutionstisk synvinkel är vi guldmedaljörer. Men med handen på hjärtat, det har inte riktig varit någon räkmacka … Lite då och då, någon gång emellanåt, har vi snubblat, sumpat det rejält, skitit i det blå skåpet, störtat, fuckat upp.Med mycket humor blandar Tom Phillips vetenskap och historia och berättar om bl.a. hur den österrikska armén lyckades attackera sig själva, hur världens första ”människa” – länken mellan apor och homo sapiens – dog när hon ramlade ner från ett träd och hur världens största supermakt gick och valde en realitystjärna från tv till president.

Tom Phillips En kort historik om mänskligheten ... I över 200 år har historien om människan varit historien om framsteg.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Människan : en kort historik över vår förmåga att klanta till det av Tom Phillips (ISBN 9789177839552) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR