Pangmat från Silsjönäs

Pangmat från Silsjönäs - Emilia Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emilia Nilsson
DIMENSIONERA
9,29 MB
FILNAMN
Pangmat från Silsjönäs.pdf
ISBN
4048649221784

BESKRIVNING

Här är jag uppväxt och bor idag i ett av gårdens tre hus, där vi tillsammans är tre generationer som håller gården vid liv och jobbar sida vid sida. Vi driver gården som min familj ägt sedan 1815, idag med grisar, nötdjur och med ett företag inom skogsbruket. Här tar vi hand om skogen, marken och djuren. Jag är uppväxt med att man ska ta vara på det som finns omkring oss och göra det mesta av det som finns i vårt vilda skafferi. Våra förråd har alltid varit fulla av kött, bär, svamp och fisk. Fisk har vi gott om, tack vare morfar som är familjens storfiskare. Vi lever av det som naturen ger. Vi brukar jorden omkring oss. Traditionerna och kunskapen har funnits här i generationer – att kunna ta tillvara vad naturen ger. Här finns råvaror i massor; nöt- och fläskkött, viltkött, flodkräftor, ädelfisk, svamp och skogens guld: Myrbär (hjortron).Att äta gott, nyttigt och hållbart är en självklarhet, tycker jag. Så enkelt det är om man tar vara på det som är tillgängligt just nu! Att plocka, jaga och fiska säsongsvis, så som vi egentligen alltid levt. Förr fanns det bara jordgubbar på sommaren. På hösten fanns hjortron som blev till sylt, älgkött som torkades och röktes. Vilket är som det ska vara. Så gå ut och jaga! Det behöver inte vara älg eller tjäder, utan även bär och svamp.Jag vill förmedla min känsla för maten och naturen, för middagar med släkt och vänner i trädgården och min kärlek till Norrland. Jag vill på ett enkelt sätt visa hur man gör något extra av våra fina norrländska råvaror och upplysa om vikten av bra och närproducerade råvaror, speciellt kött! Att djuret fått ett långt, lugnt liv, det är viktigt för mig.I boken får du se hur jag jagar, tillagar och tar tillvara de råvaror som naturen ger mig, på mitt egna vis.Varmt välkommen hem till mig!

och så har ni chansen att köpa en bok, ... I kväll kl 18.00 är det boksläpp på Silsjönäs Bygdegård med mingel, Emilias kokbok "Pangmat från Silsjönäs". Hundratals kom för boksläpp på bygdegården SILSJÖNÄS (JT) Fullt hus i Silsjönäs bygdegård var det när Emilia Nilsson höll boksläpp för sin kokbok "Pangmat från Silsjönäs". Årets julklapp bärgades och det… Pangmat från Silsjönäs av Emilia Nilsson inbunden, 2019, Svenska, ISBN 9789187309984.

Här är jag uppväxt och bor idag i ett av gårdens tre hus, där vi tillsammans är tre ... Pangmat från Silsjönäs - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Pangmat från Silsjönäs www.anglavakter.com. Logga in för att följa detta .

RELATERADE BÖKOR