Barn & unga tränar hund : övningsbok baserad på bok och dvd Allmänlydnad

Barn & unga tränar hund : övningsbok baserad på bok och dvd Allmänlydnad - Mia Persson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mia Persson
DIMENSIONERA
11,8 MB
FILNAMN
Barn & unga tränar hund : övningsbok baserad på bok och dvd Allmänlydnad.pdf
ISBN
3107206240508

BESKRIVNING

Mia Persson har kommit med idén till denna övningsbok och sammanställt den för att passa barn och ungdomar, som vill vara med och träna familjens hund enligt allmänlydnadskonceptet.Mia Persson arbetar som lärare och är specialpedagog. Fritiden ägnar hon bl.a. åt Ronneby Brukshundklubb, där hon är instruktör.Mia Persson tävlar bruks med sin labrador. Efter lydnads- och spårchampionat med förra hunden blev det 2009 en 3:e placering på bruksSM i spår.

Köp boken Barn & unga tränar hund : övningsbok baserad på bok och dvd Allmänlydnad av Mia Persson (ISBN 9789188008145) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

SOU 2018:57 : ... Historier om barn och dårar Preludier Det finns så många hus jag skulle vilja bo i Intets ... ELEKTRONISKA BöCKER.

RELATERADE BÖKOR