Peka och känn : bondgård

Peka och känn : bondgård - Dawn Sirett | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dawn Sirett
DIMENSIONERA
3,68 MB
FILNAMN
Peka och känn : bondgård.pdf
ISBN
6305627656126

BESKRIVNING

Peka och känn är en serie böcker för de allra yngsta läsarna. Det lilla formatet är perfekt för små händer, och gör böckerna lätta att ta med sig. Mjuka, vadderade pärmar är roliga att klämma på och tål att bitas i.Böckernas bilder är roliga och färgglada, och varje sida har spännande glittriga färger eller nya material att bekanta sig med. Spännande taktila delar, som de fluffiga ankungarnas fjäderdräkt, griskultingarnas mjuka päls, eller den släta, blanka hinken ger din baby massor av nytt att upptäcka.Peka och känn är ett perfekt sätt att introducera de allra minsta för böcker, och uppmuntrar till utveckling av finmotorik, språkinlärning och koncept som färg, form och mönster.I Bondgård får din baby upptäcka allt spännande som finns på landet. Känn på djurens mjuka päls, upptäck spännande maskiner och prova att härma olika ljud tillsammans.I samma serie på Känguru finns även:* Djur på bondgården* Djurungar* Kör, rulla, åk* Morr! Morr!* Traktor

Det lilla formatet är perfekt för små händer, och gör böckerna lätta att ta med sig. Mjuka, vadderade pärmar är roliga att klämma på och tål att bitas i.

Böckernas bilder är roliga och färgglada, och varje sida har spännande glittriga färger ... Peka och känn : Bondgård 65 kr. inbunden.

RELATERADE BÖKOR