Snickra steg för steg

Snickra steg för steg - Alan Bridgewater, Gill Bridgewater | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alan Bridgewater, Gill Bridgewater
DIMENSIONERA
8,34 MB
FILNAMN
Snickra steg för steg.pdf
ISBN
4881078845114

BESKRIVNING

Tillverka personliga möbler för hand till ditt hem - Snickra steg för steg guidar dig igenom alla grundläggande tekniker!Med hjälp av tydliga steg för steg-fotografier och instruktioner får du lära dig, att förbereda olika träslag, att fanera och göra ytbehandlingar, om fler än 20 olika sorters fogar och mycket mer. Här finns bland annat tips på hur man restaurerar gamla möbler.Boken ger dig grundkunskaper om verktyg och hur de används, både handverktyg och maskiner, och hur du tar hand om dem på bästa sätt.Lär dig snickra en tavelram, ett vägghängt skåp eller kanske en bokhylla. Åtta snickeriprojekt presenteras med exakta mått och dimensioner, utrustnings- och materialbehov, och diagram som visar hur möbeln monteras.Vare sig du är novis eller mer erfaren i snickarkonsten har Snickra steg för steg en given plats i din bokhylla - kanske den hylla som beskrivs i boken.

Här visar flätexperten Isabella Ego, från Braidandblow, hur du går till väga i en enkel steg för steg-guide. Det första du behöver göra är att välja ut var du vill ha flätan.

Redaktionen rekommenderar: Tillverka personliga möbler för hand till ditt hem - Snickra steg för steg guidar dig igenom alla grundläggande tekniker! Med hjälp av tydliga steg för steg-fotografier och instruktioner får du lära dig, att förbereda olika träslag, att fanera och göra ytbehandlingar, om fler än 20 olika sorters fogar och mycket mer. Här finns bland annat tips på hur man restaurerar gamla möbler. Steg för steg - gör så här: 1.

RELATERADE BÖKOR