101 hundtrick

101 hundtrick - Kyra Sundance | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kyra Sundance
DIMENSIONERA
10,23 MB
FILNAMN
101 hundtrick.pdf
ISBN
3636560396427

BESKRIVNING

Roliga och användbara hundtrick• Hämta fjärrkontrollen• Släcka lampan• Hoppa genom ringar• Dansa • Stå i målFrån hjälpsamma trick till rena cirkuskonster! 101 hundtrick bjuder på massor av roliga, smarta och användbara trick som du kan lära din hund. Från klassiker som att hämta tidningen och spela död till att hämta fjärrkontrollen, spela dum, hoppa genom ringar, stå i mål och städa. Att lära hunden roliga trick är ett bra sätt att stärka relationen mellan dig och din hund. Hunden stimuleras såväl mentalt som fysiskt och knyter starkare band till familjen.Med tydliga steg för steg-instruktioner och positiva träningsmetoder blir träningen en rolig lek både för dig och hunden. Sen är det bara att skaffa matchande paljettdräkter och anmäla er till närmaste cirkus!

Köp boken Träna din hund: steg för steg till en glad och väluppfostrad hund hos oss! Köp '101 hundtrick' nu. Med tydliga steg för steg-instruktioner och positiva träningsmetoder blir träningen en rolig lek både för dig och hunden. 101 hundtrick 157 kr.

Från klassiker som att hämta tidningen och spela död till att hämta fjärrkontrollen, spela dum, hoppa genom ringar, stå i mål och städa. 101 hundtrick bjuder på massor av roliga, smarta och användbara trick som du kan lära din hund. Från klassiker som att hämta tidningen och spela död till att hämta fjärrkontrollen, spela dum, hoppa genom ringar, stå i mål och städa. 101 hundtrick bjuder på massor av roliga, smarta och användbara trick som du kan lära din hund.

RELATERADE BÖKOR