Dammsuga i mörker

Dammsuga i mörker - Jen Beagin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jen Beagin
DIMENSIONERA
3,95 MB
FILNAMN
Dammsuga i mörker.pdf
ISBN
3298556009961

BESKRIVNING

Möt Mona. En one-of-a-kind roman om en unik kvinna och hennes strapatser som städerska där hon bland annat tampas med excentriska klienter och prydligt arrangerade bajskorvar. Och vad gör man med ett stökigt förflutet som också behöver städas upp? Mona är tjugosex år och är städerska i Taos, New Mexico. Hon flyttade dit mest på grund av sitt ex, en avdankad knarkare som lystrar till namnet Mr. Disgusting – lång historia – och hennes liv har sedan dess inte gått riktigt som planerat. Till exempel – hon har en ny dålig pojkvän som dessutom råkar vara gift med en av Monas klienter. Från en av de mest spännande nya rösterna i amerikansk litteratur, Jen Beagin, kommer nu på svenska, ”Dammsuga i mörker”.

En one-of-a-kind roman om en unik kvinna och hennes st... Dammsuga i mörker av Beagin, Jen: Möt Mona. En one-of-a-kind roman om en unik kvinna och hennes strapatser som städerska där hon bland annat tampas med excentriska klienter och prydligt arrangerade bajskorvar.

En one-of-a-kind roman om en unik kvinna och hennes strapatser som städerska där hon bland annat tampas med excentriska klienter och prydligt arrangerade bajskorvar. Dammsuga i mörker book. Read 279 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERADE BÖKOR