Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla

Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla - Mia Törnblom | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mia Törnblom
DIMENSIONERA
3,9 MB
FILNAMN
Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla.pdf
ISBN
7133894528400

BESKRIVNING

När Mia Törnbloms banbrytande debutbok Självkänsla nu! kom ut blev den en stor succé i Sverige och internationellt och Mia Törnblom etablerade sig snabbt som det ledande svenska namnet inom personlig utveckling. Därefter har hon skrivit ytterligare fem framgångsrika böcker, lett egna tv-program och blivit en av landets mest efterfrågade föreläsare och utbildare.Mia vidareutvecklar ständigt sina metoder och tankar och nu har hon för första gången samlat dem, stuvat om och skrivit nytt. Med många exempel och egna erfarenheter fortsätter hon på sitt typiskt enkla och humoristiska sätt att visa hur vi kan träna upp självkänslan, öka motivationen och förändra våra liv.”Livet drabbar oss alla med jämna mellanrum, att träna självkänsla är att förbereda sig för nästa gång det sker.”

Många av texterna är desamma som i hennes två första böcker, men en hel del är omskrivet, reviderat och det är tillagt lite nytt material. Mia har också skrivit succéböckerna "Mera Självkänsla", "Du äger!", "Du leder!", "Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla!" och "Du säljer - Personlig Marknadsföring". Hennes böcker har sålt över en miljon exemplar, vilket gör henne till en av Sveriges mest lästa författare. MIA TÖRNBLOM är en av våra största inom personlig utveckling.

Hon är författare, föreläsare och driver företaget MT-gruppen tillsammans med sin man och ett tiotal medarbetare, där de arbetar med ledar- och medarbetarutveckling. Mia har hjälpt allt från höga chefer till ungdomar som farit illa - alla som har modet att våga förändra sitt liv. När Mia Törnbloms banbrytande debutbok Självkänsla nu! kom ut blev den en stor succé i Sverige och internationellt och Mia Törnblom etablerade sig snabbt som det ledande svenska namnet inom personlig utveckling.

RELATERADE BÖKOR