Nya järnsmidesboken

Nya järnsmidesboken - Karl-Gunnar Norén, Lars Enander | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karl-Gunnar Norén, Lars Enander
DIMENSIONERA
4,66 MB
FILNAMN
Nya järnsmidesboken.pdf
ISBN
9434733204811

BESKRIVNING

Järn och smide känner många människor en svårförklarad dragning till. Kanske är det en del av den längtan till enkla och grundläggande levnadsvillkor som tillhör vår tid. I alla tider har smedyrket omgetts av ett skimmer av nästan magisk karaktär. Smeden tillverkade de verktyg och de vapen som betydde utkomst, liv och kanske död.Järnsmidesboken har under ett decennium vunnit fäste som standardbok för smide i hela Norden och även Tyskland. Också i Nya Järnsmidesboken beskrivs hela processen från hur en enkel smedja kan sättas upp till de nödvändiga verktygen och grunderna för själva smidet. Nu tillkommer dessutom nya kapitel om yxsmide, knivsmide och damasktekniken. Allt sker i dialog mellan en nutida smed med starka rötter i traditionellt smide och hans vetgirige lärling. Nya Järnsmidesbokens många teckningar och foton tar vid och levandegör sammanhangen där orden inte räcker till.Nya Järnsmidesboken vänder sig till alla som vill lära sig smida eller bara läsa om detta hantverk som haft och har stor betydelse för utvecklingen i samhället.

Slut i lager. Fler produkter i samma kategori.

Nya Järnsmidesboken vänder sig till alla som vill lära sig smida eller bara läsa om detta hantverk som haft och har stor betydelse för utvecklingen i samhället. Nya järnsmidesboken av Norén, Karl-Gunnar och Enander, Lars Inbunden, 2010 Skick: Ny från förlag Danskt band (inbunden halvmjuka permar). 220 kr ord.

RELATERADE BÖKOR