Sanningen

Sanningen - Harlan Coben | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Harlan Coben
DIMENSIONERA
9,50 MB
FILNAMN
Sanningen.pdf
ISBN
1561738876784

BESKRIVNING

Harlan Coben är tillbaka med en ny bladvändare!"En bok för dig som gillar drama och familjerelationer blandat med mystik." - Damernas värld"En intrig fylld av oväntade vändningar." - DAST MagazineThrillerns mästare Harlan Coben levererar ytterligare en spännings­roman som av många kritiker anses vara hans bästa hittills.Du tror att du vet sanningen. Men sanningen är att du inte vet någonting.Före detta stridspiloten Maya ser en otänkbar bild fångas av babykameran medan hon är på jobbet: hennes tvååriga dotter leker med Mayas man Joe, som blivit brutalt mördad två veckor tidigare. Kan du tro på allt du ser med egna ögon? För att hitta svaret måste Maya ta itu med djupa hemligheter från sitt eget förflutna innan hon kan möta den otroliga sanningen om sin man och sig själv.SANNINGEN är Harlan Cobens åttonde # 1 New York Times-bästsäljare, fylld av karaktäristiska Coben-kännetecken som intensiv spänning och överraskande twister. Boken kommer att bli Hollywoodfilm av och med Julia Roberts.

Filmen har premiär i Sverige den 13 mars 2020 , utgiven av TriArt Film . Vad är sanningen?Varför så tyst när 2,1 miljoner nazister fick transporterades genom "neutrala" Sverige? Läs mer. Hitlers understöd.

Det sägs att vi lever i post-sanningens era. I USA har man en president som ljuger som en häst travar (eller som varken vet - eller bryr sig om - vad som är sant).

RELATERADE BÖKOR