Drömmarnas dans

Drömmarnas dans - Nora Roberts | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nora Roberts
DIMENSIONERA
10,36 MB
FILNAMN
Drömmarnas dans.pdf
ISBN
9674788368812

BESKRIVNING

Hon hade glömt varför hon sprang. Det enda hon visste var att hon inte kunde stanna. Om hon stannade skulle hon vara förlorad. Alla instinkter sa henne att hon måste fortsätta springa, öka avståndet mellan sig själv och platsen där hon varit.När hon vaknar på sjukhuset vet hon inte vem hon är eller var hon befinner sig. De påstår att hon heter Gabriella, men namnet väcker inget minne till liv. I spegeln ser hon en ung kvinna med guldbruna ögon och ett trött ansiktsuttryck. Tid och tålamod är det enda som kan ge henne minnesbilderna tillbaka, men samtidigt som hon känner sig otålig kan hon inte låta bli att tänka att det kanske vore bäst att inte veta

Det enda hon visste var att hon inte kunde stanna. Om hon stannade skulle hon vara förlorad.

Med 1.5 dl extra mjöl kunde jag däremot ganska snabbt få ihop en färdig deg som på bilden med bara en träslev. LIBRIS titelinformation: Drömmarnas dans / Nora Roberts ; översättning: Susanne Andersson. Mer om Dans. Som dansare får du chansen att stå på scen och beröra publiken med det du gör.

RELATERADE BÖKOR