Alla barns rätt : en bilderbok om Barnkonventionen

Alla barns rätt : en bilderbok om Barnkonventionen - Pernilla Stalfelt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pernilla Stalfelt
DIMENSIONERA
3,44 MB
FILNAMN
Alla barns rätt : en bilderbok om Barnkonventionen.pdf
ISBN
3749969871007

BESKRIVNING

Pernilla Stalfelt både kan och vågar förklara Barnkonventionen för barnen själva!Ingen kan som Pernilla förvandla de vällovliga men torra paragraferna till kött och blod. Här finns ett stort hjärta som klappar för alla barn. I förordet skriver hon: "Jag har tolkat Barnkonventionen så det blir lite tydligare för barn vad deras rättigheter kan vara. Det är såklart min personliga tolkning, men jag tror att många barn och vuxna kan ha glädje och nytta av den. ... Om fler följer efter kan fler barn i världen få leva ett tryggt och bra liv och fler barn kan få känna sig lyckliga lite oftare. Det vore en fin present till hela världen."Alla länder utom USA och Somalia har ratificerat Barnkonventionen, och längst bak finns den i tryck med tips om hur läsaren kan gå vidare.

Ämne: Barn, Barns rättigheter, Fler ämnen: Grundrättigheter; Medborgerliga rättigheter; Det finns 54 artiklar i Barnkonventionen, alla är lika viktiga men fyra av dem är lite viktigare än andra. 2.

Bläddra, peka och lyssna på författarens egen uppläsning. 2014-sep-24 - Alla barns rätt : en bilderbok om Barnkonventionen (Kartonnage) 2014-sep-24 - Alla barns rätt : en bilderbok om Barnkonventionen (Kartonnage) Håll dig säker och frisk. Tvätta händerna och distansera dig socialt.

RELATERADE BÖKOR