Smyckepassion: Smycken av guld, silver och ädelstenar i skandinaviska smyckeskrin från forntid till nutid

Smyckepassion: Smycken av guld, silver och ädelstenar i skandinaviska smyckeskrin från forntid till nutid - Elin Rantakrans | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Rantakrans
DIMENSIONERA
10,69 MB
FILNAMN
Smyckepassion: Smycken av guld, silver och ädelstenar i skandinaviska smyckeskrin från forntid till nutid.pdf
ISBN
9405649816570

BESKRIVNING

Vad har du i ditt smyckeskrin? Den här boken är tänkt som en inspirationskälla för att plocka fram smyckeskrinet och se efter. Många smycken är kanske gamla ärvda saker som inte känns så moderna men som är vackra i sin egen rätt, medan andra är nya läckra second hand-fynd. Människor har i alla tider smyckat sig, både män och kvinnor, men inte förrän under 1800-talet blev smycken tillgängliga för vanligt folk i och med att billiga material och processer uppfanns. Boken är rikt illustrerad med över 350 färgfoton och varje kapitel berättar om tidens smyckemode och vad och vem som påverkat det från det gamla Egypten, antikens Rom och vikingatiden, via barocken, 1800-talet och fram tills idag. Ett kapitel handlar dessutom om hur man sköter om sina smycken, tidstypiska tillverkningssätt och stämplar. Fakta blandas med intressant kuriosa och mängder av bilder av spännande smycken. Elin Rantakrans har arbetat som fotograf och journalist i över 15 år ? från Philadelphia, Kairo, London till Malmö. Hon har en BS i fotografi från Drexel University i Philadelphia, USA, och en MS i journalistik från Lunds universitet. Hon har alltid älskat smycken och driver nätbutiken Atelier Zetun med fokus på antika och vintagesmycken. Tidigare har hon även skrivit fotohandböckerna Bättre Bilder: Grunderna tillsammans med Tobias Hagberg och Bättre Bilder: Fotoprylar som båda översatts till flera språk.

Utförlig titel: Smyckepassion, smycken av guld, silver och ädelstenar i skandinaviska smyckeskrin från forntid till nutid, Elin Rantakrans Smyckepassion, smycken av guld, silver och ädelstenar i skandinaviska smyckeskrin från forntid till nutid, Elin Rantakrans Free 2-day shipping. Buy Smyckepassion: Smycken av guld, silver och ädelstenar i skandinaviska smyckeskrin från forntid till nutid (Paperback) at Walmart.com Find many great new & used options and get the best deals for Smyckepassion: Smycken av guld, silver och ädelstenar i skandinaviska smyckes...

Björnligan hugger till och andra historier från 1959-1960 .pdf Hämta Carl Barks. Carno - det bevingade rovdjuret bok - Adam Blade .pdf. Smyckepassion: Smycken av guld, silver och ädelstenar i skandinaviska smyckeskrin från forntid till nutid Elin Rantakrans (Häftad) Vad har du i ditt smyckeskrin? Den här boken är tänkt som en inspirationskälla för att plocka fram smyckeskrinet och se efter.

RELATERADE BÖKOR