Historia 1B - Historiens landskap - kungar och karnevaler

Historia 1B - Historiens landskap - kungar och karnevaler - Martin Alm, Anna Alm | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Alm, Anna Alm
DIMENSIONERA
6,19 MB
FILNAMN
Historia 1B - Historiens landskap - kungar och karnevaler.pdf
ISBN
8410418351307

BESKRIVNING

Historiens landskap ? kungar och karnevaler täcker hela kursen historia 1B utifrån tre perspektiv: 1. Den politiska historien med den demokratiska tanken i centrum. 2. Historien som en berättelse om kulturmöten och hur dessa möten förändrats över tid.3. Historien och individen där den lilla människans liv synas genom olika historiska epoker och i olika kulturella sammanhang.Perspektiven är även lätta att koppla samman. De skapar förutsättningar för variation i undervisningen och reflekterar historiens landskap utifrån olika ståndpunkter och perspektiv. På så sätt problematiserar boken ämnet historia och möjliggör en djupare reflektion trots kursens karaktär av grundkurs. Historia är ju inte bara det som var, historia är också det som är levande i våra tankar.

Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet. Buy Historia 1B - Historiens landskap - kungar och karnevaler by Martin Alm, Anna Alm, Kolossal AB, Ina Simonsen (ISBN: 9789198168150) from Amazon's Book Store.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR