Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet

Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet - Anna Tufvesson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Tufvesson
DIMENSIONERA
12,6 MB
FILNAMN
Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet.pdf
ISBN
8790627582141

BESKRIVNING

Den här boken visar tydligt hur vi själva påverkar vår situation och inspirerar dig att göra vad du kan för att skapa en bra social arbetsmiljö för dig och dina kollegor.Läs merVi tillbringar en stor del av våra liv på arbetet, och att ha en positiv arbetsmiljö där vi trivs och blir uppskattade är både utvecklande och hälsosamt för oss.Den här boken visar tydligt hur vi själva påverkar vår situation och inspirerar dig att göra vad du kan för att skapa en bra social arbetsmiljö för dig och dina kollegor.Du får konkreta tips och idéer på hur du kan agera för att bidra till en arbetsplats som blir bra för dig själv, chefen, dina kollegor och kunderna. Varje kapitel tar upp ett specifikt område som till exempel samarbete, utveckling och motivation. Här finns också tillhörande övningar, som bidrar till medvetenhet och utveckling.Det går att arbeta med boken och övningarna i grupp men de kan också användas individuellt. Varje kapitel innehåller även ett exempelfall som passar bra som diskussionsunderlag för kapitlets ämne.Om författarnaAnna Tufvesson har arbetat med ledar- och medarbetarutveckling i 17 år. Hon delar sin arbetstid mellan att vara konsult på Effect Management och att jobba som organisationskonsult i Karlstads kommun. Anna har skrivit flera böcker om ledarskap, bland annat Kommunikation som verktyg.

av Anna Tufvesson (Bok) 2017, Svenska, För vuxna Ämne: Medarbetarskap, Fler ämnen: Företagsekonomi; Personaladministration; Personalutveckling; ... 978-91-47-12229-5, 91-47-12229-3 : Antal sidor: 151 sidor: Klassifikation: Qbfbc: Finns på följande bibliotek.

Köp boken Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet hos oss! ta ansvar och utvecklas på jobbet. ...

RELATERADE BÖKOR