Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet

Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet - Anna Tufvesson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Tufvesson
DIMENSIONERA
4,61 MB
FILNAMN
Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet.pdf
ISBN
6945195378280

BESKRIVNING

Den här boken visar tydligt hur vi själva påverkar vår situation och inspirerar dig att göra vad du kan för att skapa en bra social arbetsmiljö för dig och dina kollegor.Läs merVi tillbringar en stor del av våra liv på arbetet, och att ha en positiv arbetsmiljö där vi trivs och blir uppskattade är både utvecklande och hälsosamt för oss.Den här boken visar tydligt hur vi själva påverkar vår situation och inspirerar dig att göra vad du kan för att skapa en bra social arbetsmiljö för dig och dina kollegor.Du får konkreta tips och idéer på hur du kan agera för att bidra till en arbetsplats som blir bra för dig själv, chefen, dina kollegor och kunderna. Varje kapitel tar upp ett specifikt område som till exempel samarbete, utveckling och motivation. Här finns också tillhörande övningar, som bidrar till medvetenhet och utveckling.Det går att arbeta med boken och övningarna i grupp men de kan också användas individuellt. Varje kapitel innehåller även ett exempelfall som passar bra som diskussionsunderlag för kapitlets ämne.Om författarnaAnna Tufvesson har arbetat med ledar- och medarbetarutveckling i 17 år. Hon delar sin arbetstid mellan att vara konsult på Effect Management och att jobba som organisationskonsult i Karlstads kommun. Anna har skrivit flera böcker om ledarskap, bland annat Kommunikation som verktyg.

Anna har skrivit flera böcker om ledarskap, och är även författare till boken "Aktivt medarbetarskap - ta ansvar och utvecklas på jobbet", som gavs ut förra våren, och som ingår för dig som deltar denna dag. Att ta ansvar för sig själv, att känna motivation och engagemang, att utveckla sig själv, delta aktivt, samarbeta i och mellan grupper, förändringsvilja, balans i livet, bidra till arbetsklimat och arbetsglädje. När alla medlemmar i ett team tänker aktivt på dessa frågor blir teamet per automatik mer välmående. Anna Tufvesson ger sina bästa tips i sin senaste bok "Aktivt medarbetarskap - Ta ansvar och utvecklas på jobbet", som kom ut i juni (Liber).

Köp boken Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet av Anna Tufvesson (ISBN 9789147122295) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR