Döden på Nilen

Döden på Nilen - Agatha Christie | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agatha Christie
DIMENSIONERA
12,39 MB
FILNAMN
Döden på Nilen.pdf
ISBN
5932871744946

BESKRIVNING

Dödligt triangeldrama under Egyptens sol ...Linnet Ridgeway är kvinnan som har allt: skönhet, pengar, intellekt och charm. Hon kunde ha fått vem som helst men väljer fästmannen till sin bästa väninna Jackie. För att bli kvitt den förkrossade Jackie flyr Linnet utomlands med sin nyblivne make. Ombord på en lyxångare längs Nilen förväntar de sig lata, soldränkta dagar. Men Jackie har förföljt dem och seglatsen förvandlas till en klaustrofobisk mardröm. Detektiven Hercule Poirot semestrar på samma fartyg. När en av de två kvinnorna hittas mördad i sin hytt blir Poirot tvungen att agera.Döden på Nilen är den främsta av Agatha Christies reseskildringar. Först publicerad 1937 utgör den ett stilbildande tidsdokument över den exotiska flärd som var på modet vid tiden före andra världskriget.I nyöversättning av Helen Ljungmark har Agatha Christies romaner fått en enhetlighet som spänner över författarskapet. Förlegade begrepp har moderniserats utan att böckerna har förlorat en språklig förankring till den tid då de skrevs. Samtidigt har en brittisk underfundighet som tidigare förbisetts lyfts fram.Agatha Christie (1890-1976) är känd över hela världen som kriminalromanernas drottning. Hennes böcker har sålts i mer än tre miljarder exemplar vilket ingen annan författare i modern tid kommer i närheten av. Totalt har Christie skrivit åttio kriminalromaner och novellsamlingar, nitton dramer samt sex romaner under pseudonymen Mary Westmacott."En riktig klassiker." Boklysten"Spännande och underhållande deckargåta." Midnattsord"Spännande, fascinerande, underhållande." Fridas Bokhylla"Välkomponerad deckare med historiska inslag." Beas Bokhylla"En tidlös mordintrig i en pusseldeckare som är mycket välskriven och spännande." Johannas Deckarhörna

Du kan betygsätta efter premiär Medverkande Kenneth Branagh ... Døden på Nilen (Orginaltitel: "Death on the Nile") er en krimi af den engelske forfatterinde Agatha Christie udgivet i 1937 med den belgiske detektiv Hercule Poirot i rollen som detektiv, assisteret af Oberst Race Omgivelser. Christie har henlagt det meste af handlingen til ... DÖDEN PÅ NILEN är en noggrant konstruerad och genomtänkt pusseldeckare, och en personlig favorit när det kommer till Christies verk.

Först publicerad 1937 utgör den ett stilbildande tidsdokument över den exotiska flärd som var på modet vid tiden före andra världskriget. I nyöversättning av Helen Ljungmark har Agatha Christies romaner fått en enhetlighet som spänner över författarskapet. Döden på Nilen 2020 Följ film Följer film Sluta följ På bio 9 oktober 2020 Lista 1 Följ Följer Sluta följ 0 Dela Drama Mysterium USA Engelska Synopsis När Hercule Poirot semestrar vid Nilen får han ett mordmysterium på halsen.

RELATERADE BÖKOR