Hennes värsta mardröm

Hennes värsta mardröm - Peter Swanson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Swanson
DIMENSIONERA
11,91 MB
FILNAMN
Hennes värsta mardröm.pdf
ISBN
9563535152515

BESKRIVNING

Som liten var Kate Priddy ett oroligt barn. Efter att hennes galna expojkvän kidnappat och nära på mördat henne, övergick oron i panikattacker. När hennes kusin Corbin från Boston hör av sig och föreslår att de bytlånar varandras lägenheter ett tag känner Kate, som nu pluggar konst i London, att en nystart någon annanstans kan vara precis vad hon behöver. Men inte lång tid efter ankomsten till Boston upptäcker Kate att en av hennes nya grannar, Audrey, är död. Mördad. Polisen frågar ut henne om Corbin. Kate inser att hon egentligen vet rätt lite om sin kusin. Däremot undrar hon varför en annan av grannarna, den snygga Alan, ljuger om att han träffat mordoffret. Och när en tårögd ung man presenterar sig som Audreys pojkvän och hävdar att det var Corbin som mördade henne alldeles innan han for till London, vet hon varken ut eller in. Kan hon lita på sin kusin? Kan hon lita på Alan? Kan hon ens lita på sig själv?Ny spänningsroman av författaren till Värd att döda!

Finns i lager. Köp Hennes värsta mardröm av Peter Swanson på Bokus.com.

Efter att hennes galna expojkvän kidnappat och nära på mördat henne, övergick oron i panikattacker. Hennes värsta mardröm. Som liten var Kate Priddy ett oroligt barn.

RELATERADE BÖKOR