Konsten att leva enkelt : zenmästarens 100 övningar för ett lugnare och lyckligare liv

Konsten att leva enkelt : zenmästarens 100 övningar för ett lugnare och lyckligare liv - Shunmyo Masuno | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Shunmyo Masuno
DIMENSIONERA
11,63 MB
FILNAMN
Konsten att leva enkelt : zenmästarens 100 övningar för ett lugnare och lyckligare liv.pdf
ISBN
5722584717309

BESKRIVNING

”Gör för sinnet vad Marie Kondo har gjort för städningen”– Publishers WeeklyShunmyo Masuno är överstepräst på ett 450-årigt buddhisttempel och i sin succébok Konsten att leva enkelt ger han läsaren 100 enkla, praktiska övningar för att stilla våra sinnen, rensa våra huvuden från mental bråte och göra oss lyckligare. Den tar upp allt från värdet av att se till att snygga till sin skohylla och att plantera en blomma till att praktisera ichi-go ichi-e och zazen. Shunmyo Masuno är även en internationellt berömd trädgårdsdesigner. Han är verksam som professor på en av Japans främste konstskolor och har föreläst på universitet som Cornell, Harvard och University of London.Konsten att leva enkelt är en bok att ständigt bära med sig.

Ut ur ekorrhjulet : så blir du också ekonomiskt fri Oskar Lindberg, Maribel Leander Lindberg Häftad. 179.

Att förenkla livet genom att förstå vad som är viktigt och vad som inte är det. Rensa bort små hinder och lägg energi på det som betyder något.

RELATERADE BÖKOR