Konsten att leva enkelt : zenmästarens 100 övningar för ett lugnare och lyckligare liv

Konsten att leva enkelt : zenmästarens 100 övningar för ett lugnare och lyckligare liv - Shunmyo Masuno | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Shunmyo Masuno
DIMENSIONERA
5,1 MB
FILNAMN
Konsten att leva enkelt : zenmästarens 100 övningar för ett lugnare och lyckligare liv.pdf
ISBN
8455760634481

BESKRIVNING

”Gör för sinnet vad Marie Kondo har gjort för städningen”– Publishers WeeklyShunmyo Masuno är överstepräst på ett 450-årigt buddhisttempel och i sin succébok Konsten att leva enkelt ger han läsaren 100 enkla, praktiska övningar för att stilla våra sinnen, rensa våra huvuden från mental bråte och göra oss lyckligare. Den tar upp allt från värdet av att se till att snygga till sin skohylla och att plantera en blomma till att praktisera ichi-go ichi-e och zazen. Shunmyo Masuno är även en internationellt berömd trädgårdsdesigner. Han är verksam som professor på en av Japans främste konstskolor och har föreläst på universitet som Cornell, Harvard och University of London.Konsten att leva enkelt är en bok att ständigt bära med sig.

Rensa bort små hinder och lägg energi på det som betyder något. Att hitta och behålla konstruktiva vänskaper. Fuckboy praktisk handbok i konsten att dejta Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse.

Det är inte övningar i vanlig bemärkelse, som att göra armhävningar varje dag, utan mer 100 frön till tankar som planterar sig i bakhuvudet och får gro. Texterna är korta och kärnfulla, ibland lite kluriga att tyda vilket gör att de leder till en stunds ... • Konsten att leva enkelt : zenmästarens 100 övningar för ett lugnare och lyckligare liv.

RELATERADE BÖKOR