Tittin! Tittut!

Tittin! Tittut! - Sanna Töringe, Sara Gimbergsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sanna Töringe, Sara Gimbergsson
DIMENSIONERA
6,94 MB
FILNAMN
Tittin! Tittut!.pdf
ISBN
3843198830313

BESKRIVNING

 "En välgjord räknesaga för minstingarna som säkert vill dela med sig till de äldre." Helhetsbetyg: 5 BTJ, häfte 9 2020Följ med till bondgården! Olika djur tittar in -- men vem tittar egentligen ut? En humoristisk räknesaga där de minsta barnen både får räkna till fem och upptäcka fina djur.Sanna Töringe och Sara Gimbergssons varma och barnnära bok kommer att läsas om och om igen!

Sanna ... Teater Tittin, Trelleborgs kommun. 566 gillar.

Är du Sanna Töringe? Skicka ett mejl till oss med en kort presentationstext (max 120 ord) om dig och ditt författarskap så att vi kan fylla på den här sidan! Knyppling; arbetsgång vid knyppling av Tittut. En video från Ingrid Sturesson på Kalix folkhögskola.

RELATERADE BÖKOR