Bli börsproffs på ett par timmar : 30 regler du måste behärska för att göra bra aktie- och fondaffärer

Bli börsproffs på ett par timmar : 30 regler du måste behärska för att göra bra aktie- och fondaffärer - Peter Nilsson, Johnny Torsell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Nilsson, Johnny Torsell
DIMENSIONERA
6,96 MB
FILNAMN
Bli börsproffs på ett par timmar : 30 regler du måste behärska för att göra bra aktie- och fondaffärer.pdf
ISBN
1207129810086

BESKRIVNING

Boken innehåller råden du inte får i andra böcker om aktier och aktieaffärer. Vissa av reglerna bryter mot det som anses vara sanningar på finansmarknaden. Exempelvis hävdar författarna, som har 30 års erfarenhet från finansbranschen, att det inte alls behöver vara bra att ta hem en vinst, att det kan finnas mycket att vinna på att tänka kortsiktigt och hur man som amatör kan tjäna på att genomskåda moden och trender på finansmarknaderna.Författarna Peter Nilsson och Johnny Torssell har 30 års erfarenhet av finansbranschen, bland annat som aktiemäklare, analytiker, portföljförvaltare och strateger. De har tidigare skrivit böcker om trading och teknisk analys.

Exempelvis hävdar författarna, som har 30 års erfarenhet från finansbranschen, att det inte alls behöver vara bra att ta hem en vinst, att det kan finnas mycket att I boken "Bli börsproffs på ett par timmar - 30 regler du måste behärska för att göra bra aktie- och fondaffärer" (Ekerlids Förlag, 2007) skriver vi om detta fenomen. Referenspunkten fungerar som ett ankare, en utgångspunkt och som placerare gör vi oss ständigt skyldiga till det.

Du blir automatiskt medlem när du handlar. De första 40 dagar får du för 30 dagars medlemskapsavgift, ... Pris: 199 kr.

RELATERADE BÖKOR