Etikboken : etik för vårdande yrken (bok + digital produkt)

Etikboken : etik för vårdande yrken (bok + digital produkt) - Lars Sandman, Sofia Kjellström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Sandman, Sofia Kjellström
DIMENSIONERA
9,18 MB
FILNAMN
Etikboken : etik för vårdande yrken (bok + digital produkt).pdf
ISBN
9146804342137

BESKRIVNING

Detta är en heltäckande etikbok för dig som arbetar med vårdande, från grundläggande kunskaper till fördjupning och reflektion. Du kommer att få ta del av: Beskrivningar av centrala etiska teorier och begrepp. Hur en etisk analys utförs. Konkreta fall från vårdens vardag. Analysinstrument för att hantera etiska problem. Ett digitalt material med frågor, tentamen och rollspel. Etiska dilemman från olika professioners perspektiv.I den reviderade utgåvan har strukturen i förra upplagans kapitel förbättrats och ett kapitel om att handla mer etiskt i vårdens vardag har lagts till.Etikboken riktar sig speciellt till sjuksköterskestudenter på grundnivå, men den passar också andra yrkesgrupper som arbetar med vårdande och hälsa i olika former.

Finns alltid BOKREA. Köp boken Etikboken : etik för vårdande yrken (bok + digital produkt) av Lars Sandman ... Häftad, 2013.

Hos Campusbokhandeln kan du både köpa och sälja ny och begagnad studentlitteratur. Ett billigt, miljövänligt och smart sätt att köpa böcker! Etikboken - Etik för vårdande yrken (bok + digital produkt) | 2nd edition.

RELATERADE BÖKOR