Etikboken : etik för vårdande yrken (bok + digital produkt)

Etikboken : etik för vårdande yrken (bok + digital produkt) - Lars Sandman, Sofia Kjellström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Sandman, Sofia Kjellström
DIMENSIONERA
7,28 MB
FILNAMN
Etikboken : etik för vårdande yrken (bok + digital produkt).pdf
ISBN
6736382356863

BESKRIVNING

Detta är en heltäckande etikbok för dig som arbetar med vårdande, från grundläggande kunskaper till fördjupning och reflektion. Du kommer att få ta del av: Beskrivningar av centrala etiska teorier och begrepp. Hur en etisk analys utförs. Konkreta fall från vårdens vardag. Analysinstrument för att hantera etiska problem. Ett digitalt material med frågor, tentamen och rollspel. Etiska dilemman från olika professioners perspektiv.I den reviderade utgåvan har strukturen i förra upplagans kapitel förbättrats och ett kapitel om att handla mer etiskt i vårdens vardag har lagts till.Etikboken riktar sig speciellt till sjuksköterskestudenter på grundnivå, men den passar också andra yrkesgrupper som arbetar med vårdande och hälsa i olika former.

Bøker Nytt för din litteraturlista. Issuu company logo ... Kjøp Hemmets vårdetik : om vård av äldre i livets slutskede fra Tanum Vård i hemmet blir allt vanligare.

från idé till examination inom omvårdnad (bok + digital produkt) Vård- och omsorgsarbete 2. Matematik 5000 Kurs 2a Röd & Gul Lärobok.

RELATERADE BÖKOR