Lone Wolf läderarbete : en hantverksbok

Lone Wolf läderarbete : en hantverksbok - Michael Gärtner | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michael Gärtner
DIMENSIONERA
11,14 MB
FILNAMN
Lone Wolf läderarbete : en hantverksbok.pdf
ISBN
3840820467762

BESKRIVNING

"Boken han skrivit är en ljuvligt nördig hyllning till ett lika klassiskt som vackert hantverk, men bjuder också in alla nyfikna till att pröva på läderarbetet."Sköna hemLone Wolf läderarbete är en praktisk introduktion till läderhantverk på hobbynivå. Med små medel kommer du att kunna tillverka armband, plånböcker, mobilfodral och andra enklare läderföremål hemma vid köksbordet.Boken innehåller ett 20-tal projekt från nyckelhållare till väskor och flera varianter av flätor och knutar. Du lär dig grundläggande moment som limning och polering, hur du använder verktyg och hur du syr sadelsöm för hand. Men framförallt handlar boken om skaparglädjen i att arbeta med ett naturmaterial. Genom att skapa själv kan du göra mer hållbara föremål än dagens slit och släng-prylar och samtidigt värna om en gammal hantverkstradition.Michael Gärtner är läderhantverkare och säljer sina handgjorda arbeten under märket Lone Wolf Leather Sweden. Som son till en av Sveriges främsta skomakare har han sedan barnsben engedigen kunskap om läderarbete."Tydliga gör det själv-instruktioner och illustrationer, tillsammans med snygga bilder gör den till en riktig inspirationsbomb!"Styleby "En fin bok som uppmuntrar till skaparglädje och hantverk snarare än slit och släng-konsumtion."Plaza Interiör"En titt i Michael Gärtners fina nya bok Lone Wolf Läderarbete är så inspirerande att man riktigt känner doften av läder. Och hans steg-för-steg-anvisningar för hur man kan göra olika mindre läderföremål gör mig riktigt nyfiken på att testa."Elle Decoration"En introduktion till hur du kan göra dina egna läderföremål, som väskor, plånböcker och bälten, hemma vid köksbodet."Dagens Nyheter"Lone wolf läderarbete är en gedigen bok som verkligen går ända in på djupet med läder."Umeå TidningEn riktig inspirationsbomb!Styleby

Lone Wolf läderarbete är en praktisk introduktion till läderhantverk... Lone Wolf. Lone Wolf LÄDERARBETE.

Boken är naturligtvis signerad när du köper den här. Den svenska utgåvan "Lone Wolf Läderarbete" publicerades i oktober 2015.

RELATERADE BÖKOR