AB 04. Allmänna bestämmelser för byggnads-, anläggnings- och installationsentreprenader

AB 04. Allmänna bestämmelser för byggnads-, anläggnings- och installationsentreprenader - BKK Byggandets Kontraktskommitté | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
BKK Byggandets Kontraktskommitté
DIMENSIONERA
11,62 MB
FILNAMN
AB 04. Allmänna bestämmelser för byggnads-, anläggnings- och installationsentreprenader.pdf
ISBN
5347940178737

BESKRIVNING

Allmänna Bestämmelser för upphandling och avtal avseende entreprenader. Utarbetade av Föreningen Byggandets Kontraktskommitté - BKK. Ersätter AB 92.

Allmänna bestämmelser för byggnads-, anläggnings- och installationsentreprenader av BKK Byggandets Kontraktskommitté häftad, 2004, Svenska, ISBN 9789173330886. Allmänna Bestämmelser för upphandling och avtal avseende entreprenader.

beställning Entreprenadjuridik I - Grundkurs är en mycket populär och omtyckt kurs för dig som kommer i kontakt med anbud, avtal, AB 04 och ABK 09 i alla typer av entreprenader. Inom bygg, anläggning, installation och fastighetssektorn är tvister vanliga. AB 04 - Allmänna bestämmelser för byggnads-, anläggnings- och installationsentreprenader - är det centrala dokumentet i entreprenadsammanhang.

RELATERADE BÖKOR