Yrkesmässig handledning : mer än ord

Yrkesmässig handledning : mer än ord - Sidsel Tveiten | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sidsel Tveiten
DIMENSIONERA
4,27 MB
FILNAMN
Yrkesmässig handledning : mer än ord.pdf
ISBN
8846996068428

BESKRIVNING

Fjärde upplagan av Yrkesmässig handledning – mer än ord är uppdaterad i linje med ny forskning om handledning. Den nya utgåvan har ökat fokus på bland annat coachning, metakommunikation och feedback. Etik i handledning och konflikthantering är teman som lyfts fram i högre grad än i tidigare utgåvor. Boken är också uppdaterad med flera nya case, reflektionsuppgifter och exempel utöver metoder för handledning av studenter i praktik.Att stärka förmågan att hantera olika situationer är det överordnade syftet med handledning av studenter och yrkesutövare. Här fördjupas handledning som begrepp, handledningens gränsområden och handledning som pedagogisk verksamhet såväl i grupp som individuellt inom skilda yrkesområden och i olika professioner.Bokens största  målgrupp är studenter vid sjuksköterskeprogrammet på grundläggande nivå, men den kan även läsas med behållning av studenter på avancerad nivå och redan yrkesverksamma samt handledare.

Den fick mig tänka om och vända tillbaka till Gjems. Detta eftersom jag ville förstå handledningen utifrån ett teoretiskt perspektiv och kunna koppla denna teoretiska förståelse till min egen handledningspraktik. Yrkesmässig handledning: mer än ord (Häftad, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Yrkesmässig handledning - mer än ord Fjärde upplagan av Yrkesmässig handledning - mer än ord är uppdaterad i linje med ny forskning om handledning. Fjärde upplagan av Yrkesmässig handledning - mer än ord är uppdaterad i linje med ny forskning om handledning.

här - Olle Vejdes förlag Fire Reading - Fånga förmågan 2 Svenska# pdf - Läs online... Fjärde upplagan av Yrkesmässig handledning - mer än ord är uppdaterad i linje med ny forskning om handledning. Den nya utgåvan har ökat fokus på bland annat coachning, metakommunikation och feedback.... Hinta: 47,4 €.

RELATERADE BÖKOR