Allt för min syster

Allt för min syster - Jodi Picoult | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jodi Picoult
DIMENSIONERA
3,99 MB
FILNAMN
Allt för min syster.pdf
ISBN
5054936016365

BESKRIVNING

Anna är egentligen inte sjuk, men hon har tillbringat ändlösa dagar av sitt liv på sjukhus. Anna är en genetisk match till sin äldre syster Kate som lider av leukemi och för att rädda hennes liv utstår Anna ideligen nya operationer och transfusioner. Nu är Anna tretton år och har fått nog. Hon vänder sig till en advokat och stämmer sina föräldrar för att få rätten att bestämma över sin egen kropp. Ett beslut som kan komma att splittra hela familjen och som framför allt har dödlig konsekvens för Kate. Allt för min syster är, trots sitt aktuella och allvarliga tema, en spännande, överraskande och gripande roman som är omöjlig lägga ifrån sig. JODI PICOULT är med osannolika 14 miljoner sålda böcker en av USA:s absolut bäst säljande författare.Allt för min syster har filmatiserats med Cameron Diaz i en av huvudrollerna. »Briljant. Allt för min syster är bitterljuv, tankeväckande och gripande.« The Guardian»Omöjlig att lägga ifrån sig.« Nerikes Allehanda »Mycket välskriven roman på ett häpnadsväckande tema. Isande, rentav chockerande läsning.« People Magazine

Handling: I centrum för handlingen står frågan Hur långt är en förälder beredd att gå för att rädda livet på ett barn?. Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. ALLT FÖR MIN SYSTER handlar om sytrarna Kate och Anna Fitzgerald och bygger på boken MY SISTER'S KEEPER av Jodi Picoult.

7.4 HD 12 år. Hyr för 39 kr Köp för 99 kr.

RELATERADE BÖKOR