De effektiva : en bok om varför välfärdens medarbetare går sönder

De effektiva : en bok om varför välfärdens medarbetare går sönder - Åsa Plesner, Marcus Larsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Plesner, Marcus Larsson
DIMENSIONERA
3,79 MB
FILNAMN
De effektiva : en bok om varför välfärdens medarbetare går sönder.pdf
ISBN
6327993872372

BESKRIVNING

Varför är så många inom vård, skola och omsorg trötta och slutkörda? Vi lägger väl jättemycket pengar på välfärden?De effektiva berättar om hur i princip alla kommuner och regioner tar till olika typer av effektiviseringskrav för att få ekonomin att gå ihop. Men samma krav gör att välfärdens anställda går sönder. Hur effektiv kan en människa bli?

En bok om varför välfärdens medarbetare går sönder (2019) sammanfattar Larsson och Plesner sina undersökningar av de ekonomiska styrningssystem som i dag formar arbetsvillkoren för en miljon sjuksköterskor, vårdbiträden, läkare, socionomer, lärare och andra välfärdsarbetare. Varför är så många inom vård, skola och omsorg trötta och slutkörda? Vi lägger väl jättemycket pengar på välfärden? De effektiva berättar om hur i princip alla kommuner och regioner tar till olika typer av effektiviseringskrav för att få ekonomin att gå ihop. Men samma krav gör att välfärdens anställda går sönder. En bok om varför välfärdens medarbetare går sönder (Tankesmedjan Balans 2019).

DE EFFEKTIVA En bok om varför välfärdens medarbetare går sönder - ute nu! LÄS MER. Lärarförbundet i Kungälv.

RELATERADE BÖKOR