Din egen väg

Din egen väg - Patricia Tudor-Sandahl | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Patricia Tudor-Sandahl
DIMENSIONERA
10,60 MB
FILNAMN
Din egen väg.pdf
ISBN
4450676286350

BESKRIVNING

Inbilla dig inte att du är någon, manar Jantelagen, och får oss att krympa. Bli den du är ämnad att vara! manar kallet, och får oss att växa oss större än vi trodde var möjligt.Skulle inte livet vara något mer? Den frågan har psykoterapeuten och författaren Patricia Tudor-Sandahl mött många gånger, både privat och i sitt arbete. En fråga som hon också fått lov att ställa till sig själv. Kanske, menar hon, är det så att en av orsakerna till stressen och oron i vårt samhälle är att vi fått eller tagit på oss uppgifter som är för små för våra själar. Din egen väg är en inbjudan att ta våra liv på större allvar, att våga sträcka oss i vår fulla längd och söka de vi är ämnade att vara en process som pågår oavsett ålder. Att leva så sant och helhjärtat som vi kan, till vår egen och andras glädje. "Du har en rikedom inom dig. Denna insikt kan bli början på en upptäcktsresa utan like."Patricia Tudor-Sandahl är psykolog, psykoterapeut och uppskattad författare och föreläsare. Många har också mött henne som värd för Sommar och Vinter i P1 och som återkommande medarbetare i Tankar för dagen.På Libris har Patricia utkommit med bland annat Längtan visar vägen (2014), Din egen väg (2013) och Tusen skäl att vara tacksam (2011). I sin senaste bok, Längtan visar vägen, har Patricia samlat 365 korta texter om livet en text för varje dag under året. 

| Adlibris När gick du din egen väg? 93 min-tis 31 mar kl 21.03. I någon mån anpassar vi oss alla efter vår omgivning och de normer som råder - ibland mer än vad vi kanske borde. Gör en egen bok! Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet och skapande ligger i fokus när du gör din egen bok. Vilken mat som är rätt, hur du ska uppfostra dina barn och vilka prioriteringar i livet som är rätt eller fel.

I satsningen "Gå din egen väg" har Länsstyrelsen Norrbotten och Jämställdhetsdelegationen belyst problemen med en könsuppdelad arbetsmarknad och tagit fram material för att hjälpa ungdomar ifrågasätta normer och stereotyper och i stället gå sin egen väg när det gäller studier och yrkesliv. -Du kan gå din egen väg… Vackert att det sitter ihop just med ett porträtt utav Astrid Lindgren. Vår nya tavla kommer också ifrån Hellström Street Art.

RELATERADE BÖKOR