Själv och tillsammans : Om anknytning och identitet i relationer

Själv och tillsammans : Om anknytning och identitet i relationer - Tor Wennerberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tor Wennerberg
DIMENSIONERA
3,40 MB
FILNAMN
Själv och tillsammans : Om anknytning och identitet i relationer.pdf
ISBN
2669085927499

BESKRIVNING

I Själv och tillsammans utforskar Tor Wennerberg hur trygga respektive otrygga anknytningserfarenheter påverkar vår identitetsutveckling och vårt sätt att vara i relation till andra, från tidig barndom till vuxen ålder.Författaren tar oss med till vår evolutionära utvecklingsmiljö på den afrikanska savannen, där en kortvarig separation kunde vara liktydig med en dödsdom för ett litet barn. Han beskriver hur skapandet av anknytningsrelationer är en biologiskt nedärvd överlevnadsstrategi, som också ligger till grund för mentaliseringsförmågans utveckling. Dessutom diskuteras hur kärleksrelationer ofta aktiverar tidigt inlärda relationsmönster som kan försvåra känslomässig öppenhet och intimitet samtidigt som de också väcker en strävan att överskrida dessa mönster. Vårt sätt att hantera närhet och självständighet ställs här på sin spets: hur kan man komma en annan människa nära utan att förlora sig själv?Tor Wennerberg är leg. psykolog, författare och föreläsare. Han har skrivit Vi är våra relationer om anknytning, trauma och dissociation (2010) och Själv och tillsammans om anknytning och identitet i relationer (september, 2013).

Inbunden. 379:-(499:-) Vi är våra relationer: om anknytning, trauma och dissociation och Själv och tillsammans: Om anknytning och identitet i relationer, av Tor Wennerberg; Livsstil Anna Axfors November 1, 2017.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Själv och tillsammans: Om anknytning och identitet i relationer (Inbunden, 2013) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 8 butiker SPARA på ditt inköp nu! Barns anknytning Anknytning betyder att det finns starka känslomässiga band mellan människor som känner tillit till varandra.

RELATERADE BÖKOR