Sirila gentlemän sökes

Sirila gentlemän sökes - Karin Brunk Holmqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Brunk Holmqvist
DIMENSIONERA
10,69 MB
FILNAMN
Sirila gentlemän sökes.pdf
ISBN
4531304052242

BESKRIVNING

Sirila gentlemän sökes. Vi är två ensamstående damer, 81 och 79 år, varav en är lite halt. Vi söker var sin manlig vän. Vi vill gärna att ni bor i Tomelilla eller dess närhet och har bil, så ni kan köra oss till Kivik när fruktträden blommar.   / Sista försöket /. Nu börjar äventyret! Alma och Margit vet inte riktigt vad »sirila« betyder, men det ser bra ut i kontaktannonsen. Damerna är fulla av kämpaglöd och vetgirighet när de vänder upp och ner på Solgläntans äldreboende där de bor i väntan på sina nya lägenheter.   Sirila gentlemän sökes är en roman om tanter med tåga i sig, om vänskap som håller i alla väder och en påminnelse om att livet är underbart och hoppfullt!

Vi vill gärna att ni bor i Tomelilla eller dess närhet och har bil så ni kan köra oss till Kivik när fruktträden blommar. / Sista försöket /" Sirila gentlemän sökes : [roman] / Karin Brunk Holmqvist.

Vi är två ensamstående damer, 81 och 79 år, varav en är lite halt. Vi söker var sin manlig vän.

RELATERADE BÖKOR