Sirila gentlemän sökes

Sirila gentlemän sökes - Karin Brunk Holmqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Brunk Holmqvist
DIMENSIONERA
6,32 MB
FILNAMN
Sirila gentlemän sökes.pdf
ISBN
7216590548093

BESKRIVNING

Sirila gentlemän sökes. Vi är två ensamstående damer, 81 och 79 år, varav en är lite halt. Vi söker var sin manlig vän. Vi vill gärna att ni bor i Tomelilla eller dess närhet och har bil, så ni kan köra oss till Kivik när fruktträden blommar.   / Sista försöket /. Nu börjar äventyret! Alma och Margit vet inte riktigt vad »sirila« betyder, men det ser bra ut i kontaktannonsen. Damerna är fulla av kämpaglöd och vetgirighet när de vänder upp och ner på Solgläntans äldreboende där de bor i väntan på sina nya lägenheter.   Sirila gentlemän sökes är en roman om tanter med tåga i sig, om vänskap som håller i alla väder och en påminnelse om att livet är underbart och hoppfullt!

Sirila gentlemän sökes [Ljudupptagning] Författare: Karin Brunk Holmqvist Förlag: Storyside (2009) De sätter in en annons i lokaltidningen: "Sirila gentlemän sökes. Vi är två ensamstående damer, 81 och 79 år, varav en är lite halt.

Boken som panelen ska tycka till om den 12 april handlar om två äldre ... CD-bok, 2009. Den här utgåvan av Sirila gentlemän sökes är slutsåld.

RELATERADE BÖKOR