Den store Gatsby

Den store Gatsby - F. Scott Fitzgerald | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
F. Scott Fitzgerald
DIMENSIONERA
6,44 MB
FILNAMN
Den store Gatsby.pdf
ISBN
4430373689176

BESKRIVNING

En av 1900-talets mest inflytelserika amerikanska romaner - Den store Gatsby av F Scott Fitzgerald - nu i efterlängtad nyöversättning av Christian Ekvall. Enda nyöversättningen på nästan 70 år! Nick Carraway kommer till New York för att bli aktiemäklare. Han flyttar in i en villa på Long Island och börjar umgås med det flärdfulla paret Tom och Daisy Buchanan. Till granne får han en ytterligt gåtfull och kolossalt förmögen man som ger storslagna fester, oftast utan att själv visa sig. Grannens namn är Jay Gatsby.(Det finns även en äldre översättning av F Scott Fitzgeralds roman Den store Gatsby till försäljning i Sverige just nu: Gösta Olzons från 1946.)"Den perfekta romanen!" Mons Kallentoft (i Lundströms Bokradio P1)"Magnifik! Fullkomligt enastående roman!" Majgull Axelsson (i Lundströms Bokradio P1)

"Den store Gatsby" vinner på att ses i normal upplösning då den tredimensionella effekten inte fyller någon som helst funktion i de vackra, mer intima och romantiska scenerna, som dessutom tappar i trovärdighet på köpet. Med det sagt är ändå filmen grymt underhållande och fantastiskt flärdfull med alla färger och finesser. Hyr och se filmen Den store Gatsby med Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher, Gemma Ward, Tobey Maguire.

Uppdaterad 2010-05-04 01.00. Publicerad 2010-05-03 16.36.

RELATERADE BÖKOR