Järnänglar

Järnänglar - Martin Österdahl | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Österdahl
DIMENSIONERA
8,34 MB
FILNAMN
Järnänglar.pdf
ISBN
8450534048160

BESKRIVNING

Tredje delen om Max Anger, en spänningsroman på hög internationell nivå. Den 11 september 2001 flyger två flygplan in i World Trade Center. En vecka tidigare kastar sig en UD-anställd man från en balkong på ett lyxhotell i Jerusalem. Händelsen kan få konsekvenser för Sverige och Max Anger får i uppdrag att utreda mannens död. I jakten på sanningen kommer Max ett hemligt svenskt brödraskap på spåren, med kopplingar till starka utländska krafter. När han utmanar dem vänds allt emot honom och han anklagas för att själv ligga bakom det dödsfall han utreder. Medan han försöker rädda sig själv tickar klockan obönhörligt ner mot den stora katastrofen. Den döde mannen i Jerusalem var bara startskottet.

Finns som e-bok. Tredje delen om Max Anger, en spänningsroman på hög internationell nivå.

En vecka tidigare kastar sig en UD-anställd man från en balkong på ett lyxhotell i Jerusalem. Händelsen ... Järnänglar - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser (uppdaterade idag) från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sök Sök MARTIN ÖSTERDAHL har studerat ryska, östeuropastudier och ekonomi.

RELATERADE BÖKOR