Dödergök

Dödergök - Katarina Wennstam | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Wennstam
DIMENSIONERA
7,24 MB
FILNAMN
Dödergök.pdf
ISBN
1233346364425

BESKRIVNING

I ett stillsamt radhusområde strax söder om Stockholm finner Maria Allende drömhuset för sin lilla familj. Tobias och Maria har länge letat efter hus med trädgård för tvååriga Alma att leka i, och det perfekta huset till överkomligt pris har inte varit lätt att hitta. Men den sköra tillvaron i den nya bostaden sätts i gungning när den fasansfulla sanningen om husets tidigare ägare blir känd. Med Dödergök har Katarina Wennstam skapat en spänningsroman om brott som i regel går strafflösa och återigen avslöjar hon några av det svenska samhällets allra djupaste fördomar.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 55 kr.

När sanningen om husets tidigare ägare går upp för Maria börjar hon gräva i historien. Dödergök book. Read 17 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERADE BÖKOR