Bonusföräldrar : möjligheter och fallgropar

Bonusföräldrar : möjligheter och fallgropar - Jesper Juul | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jesper Juul
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
Bonusföräldrar : möjligheter och fallgropar.pdf
ISBN
1268673662002

BESKRIVNING

Ny partner och två extrabarn på köpet. Axlar du rollen som extramamma eller pappa? Eller håller du dig i bakgrunden?Det kan vara svårt att få relationen med en ny partner, som har barn sedan tidigare, att fungera. En stor utmaning ligger ofta i att från barnens sida bli en uppskattad familjemedlem. Barn har ofta svårt att inkludera en ny vuxen i sin familj.Ofta spelar det ingen roll hur mycket den nye partnern än försöker. Hens ansträngningar blir ändå bara för mycket. Det allra vanligaste misstaget är just att den nya partnern vill bli accepterad av barnen, anstränger sig för mycket och går för fort fram.Relationen kan ta tid.Det är inte bara för barnen det är svårt att vänja sig vid en ny familjekonstellation. Även för den nya partnern kan det vara svårt. Kanske går du från att inte ha några barn till att få två eller tre. Och kanske får du till och med tonårsbarn som du inte ens sett växa upp. Gå in i den nya familjen utan förväntningar. Som bonusförälder är det lätt att pusha barnen för hårt.Försök inte vara någons förälder utan snarare en vuxen vän som finns där när de själva vill. I alla fall till en början.

Jag har gått bananas vad gäller Jesper Juul. Vill läsa allt.

I Bonusföräldrar beskriver Jesper Juul hur relationerna i bonusfamiljen mellan de vuxna och barnen kan och bör förstås och utvecklas till ett samarbete istället för en svårighet. Bonusföräldrar : möjligheter och fallgropar Ons 16 feb 2011 22:38 Läst 2089 gånger Totalt 6 svar. Anonym (Bonus­) Visa ...

RELATERADE BÖKOR