Trötthetssamhället

Trötthetssamhället - Byung-Chul Han | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Byung-Chul Han
DIMENSIONERA
9,31 MB
FILNAMN
Trötthetssamhället.pdf
ISBN
4088619739356

BESKRIVNING

Det moderna informations- och prestationssamhället med sina oändliga lockelser och möjligheter betraktas vanligtvis som ett framsteg. Men enligt den koreanske filosofen Byung-Chul Han, som skriver på tyska och är verksam i Karlsruhe, är det snarare fråga om en tillbaka­gång. Det ständiga tvånget att veta allt och kunna allt leder till en kollektiv utmattning. I boken beskriver han detta fenomen och ett sätt att lösa problemet. »Trötthetssamhället« är inte ännu en självhjälpsbok, utan en filosofisk essä som rekommenderar ledans och vredens terapi.

Enligt Byung-Chul finns bara en sak som kan rädda dagens människa från själsinfarkt total tristess, rena j-a ledan! »Trötthetssamhället« är inte ännu en självhjälpsbok, utan en filosofisk essä som rekommenderar ledans och vredens terapi. Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt. Trötthetssamhället.

Kvantitativa och kvalitativa forskningsmetoder använder olika datainsamlingstekniker för att få fram sina resultat. För alla datainsamlingstekniker vill man försöka få en uppfattning om hur väl de mäter det man vill mäta. Pris: 138 kr.

RELATERADE BÖKOR