Trötthetssamhället

Trötthetssamhället - Byung-Chul Han | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Byung-Chul Han
DIMENSIONERA
11,79 MB
FILNAMN
Trötthetssamhället.pdf
ISBN
4749558492874

BESKRIVNING

Det moderna informations- och prestationssamhället med sina oändliga lockelser och möjligheter betraktas vanligtvis som ett framsteg. Men enligt den koreanske filosofen Byung-Chul Han, som skriver på tyska och är verksam i Karlsruhe, är det snarare fråga om en tillbaka­gång. Det ständiga tvånget att veta allt och kunna allt leder till en kollektiv utmattning. I boken beskriver han detta fenomen och ett sätt att lösa problemet. »Trötthetssamhället« är inte ännu en självhjälpsbok, utan en filosofisk essä som rekommenderar ledans och vredens terapi.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris »[Trötthetssamhället] analyserar vår tidsålders sjukliga prestationsmaskineri, tvånget att kunna och veta allt.

av Pyŏng-ch'ŏl Han (Bok) 2013, Svenska, För vuxna Den koreanska filosofen Byung-Chul Han menar att det moderna informations- och prestationssamhället är en tillbakagång och inte ett framsteg. Det ständiga tvånget att veta allt och kunna allt menar han leder till kollektiv utmattning. »Trötthetssamhället« är inte ännu en självhjälpsbok, utan en filosofisk essä som rekommenderar ledans och vredens terapi.

RELATERADE BÖKOR