Matematikboken Z

Matematikboken Z - Lennart Undvall, Kristina Johnson, Conny Welén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Undvall, Kristina Johnson, Conny Welén
DIMENSIONERA
11,30 MB
FILNAMN
Matematikboken Z.pdf
ISBN
2454347462909

BESKRIVNING

Väl beprövad!Äldre och omtyckt material i matematik. Med Matematikboken XYZ är det lätt att hålla ihop klassen. Eftersom avsnitten innehåller fyra svårighetsnivåer kan varje elev arbeta med uppgifter som är lagom utmanande för just henne eller honom. Det innebär att du kan individualisera undervisningen utifrån elevernas matematiska nivå istället för deras arbetstempo.För dig som redan arbetar med Matematikboken och behöver komplettera med fler böcker finns dessa fortfarande att beställa för komplettering, med reservation för slutförsäljning. Tips: Gillar du Matematikboken, kika på den nya upplagan Matematik XYZ!

Det är vi författare som driver denna hemsida och här hittar du och dina elever allt digitalt material som hör till serien. Matematikboken Z. Z Kap 1 Taluppfattning och tals användning.

Beställningar kan du göra på www.liber.se eller genom kundservice [email protected] samt via 08-690 93 30. På Libers hemsida kan du även läsa mer om serien, beställa provex, bläddra i smakprov etc. Pris: 332 kr.

RELATERADE BÖKOR