Iskalla ögonblick : tio skärgårdsberättelser

Iskalla ögonblick : tio skärgårdsberättelser - Viveca Sten | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viveca Sten
DIMENSIONERA
4,22 MB
FILNAMN
Iskalla ögonblick : tio skärgårdsberättelser.pdf
ISBN
1523268479697

BESKRIVNING

Viveca Stens bästsäljande deckarserie har satt Sandhamn och Stockholms skärgård på kartan och fått miljoner läsare att följa Nora Lindes och Thomas Andreassons äventyr. Men hur gick det egentligen till när Nora och Thomas lärde känna varandra? Hur kom det sig att Nora fick ärva den legendariska Brandska villan? Vilka hemligheter döljer sig i havsbandet för en oskyldig seglare och är det verkligen säkert att fira midsommar i skärgården?Här skildrar Viveca Sten i en samling minideckare – både nyskrivna och tidigare publicerade – på ett nytt sätt de karaktärer som fängslat läsare i mer än trettio länder. Samtidigt som stämningen förtätas får vi lära känna fler individer som rör sig i skärgården liksom helt nya sidor av huvudpersonerna i Morden i Sandhamn.Med Sandhamn som utgångspunkt bjuds läsaren på nervkittlande historier med oväntade turer och upplösningar. Viveca Sten visar än en gång att ingen går säker i skärgården.

Prova Storytel Iskalla ögonblick : Tio skärgårdsberättelser. 3.95 2635 5 Författare: Viveca Sten Inläsare: Katarina Ewerlöf.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR