Vänförfrågan

Vänförfrågan - Laura Marshall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laura Marshall
DIMENSIONERA
9,43 MB
FILNAMN
Vänförfrågan.pdf
ISBN
7821354142310

BESKRIVNING

"Du har fått en vänförfrågan från Maria Weston."Mejlet från Facebook gör Louise illamående. Maria Weston har varit försvunnen i över 25 år. Senast hon sågs var på festen för avångsklasserna 1989. I hela sitt vuxna liv har Louise känt att hon bär skulden till Marias mystiska försvinnande. Och nu är Maria tillbaka - eller?Louise tvekar först men hon kan inte låta bli att bekräfta vänförfrågan och klicka sig in på Marias Facebookprofil. Det blir början på en mardröm.

Avslöja fejkkontot 1-3; Det hela går ut på att du får en vänförfrågan som du tackar ja till. Efter det kommer bedragarens fejkkonto att synas i ditt nyhetsflöde vilket ökar risken för att du klickar på farliga länkar. Många svenska Facebookanvändare har de senaste månaderna fått konstiga vänförfrågningar från konton som ser ut att tillhöra lättklädda kvinnor.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris SVTs Text-TV på internet.

RELATERADE BÖKOR