Hatade demokrati : de inkluderande rörelsernas ideologi och historia

Hatade demokrati : de inkluderande rörelsernas ideologi och historia - Henrik Arnstad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Arnstad
DIMENSIONERA
5,22 MB
FILNAMN
Hatade demokrati : de inkluderande rörelsernas ideologi och historia.pdf
ISBN
9668695560760

BESKRIVNING

Idag kallar sig alla demokrater. Men den som frågar vad begreppet demokrati egentligen betyder får osäkra svar. Vi har glömt vad demokrati är - därmed är demokratin sårbar.Demokratins bultande hjärta är en samhällssyn vars grund är inkludering och dialog.Denna bok går bortom de vanliga ytliga beskrivningarna av demokrati. Den utgår från modern internationell demokratiforskning och beskriver demokratins anatomi: den demokratiska ideologin.Enligt demokratisk ideologi är människor jämlika. Alla är välkomna att delta i det offentliga samtalet och samhällets beslutsprocesser. Oavsett hudfärg, kön, religion, social status, religion, etnicitet, etc.Demokrati är ett mycket gammalt fenomen, kanske lika gammalt som mänskligheten? Boken innehåller en svindlande resa genom demokratins - och antidemokratins - historia från forntid till i dag.Boken är en storslagen skildring av demokratins ideologi och historia, resultatet av sex års arbete. Verket ger läsaren en demokratisk bildning, som blivit livsviktig i nutidens politiska mörker.

133 likes. Facebooksida för boken "Hatade demokrati: de inkluderande rörelsernas... Boken Hatade demokrati: de inkluderande rörelsernas ideologi och historia utgår från nutida forskning och ideologianalys, för att förklara och berätta hur demokrati kan tolkas - främst som ideologi, inte enbart som statsskick. 2019, Pocket.

Köp boken Hatade demokrati : de inkluderande rörelsernas ideologi och historia hos oss! Hatade demokrati de inkluderande rörelsernas ideologi och historia. av Henrik ...

RELATERADE BÖKOR