Stora boken om klättring 2a uppl

Stora boken om klättring 2a uppl - Nils Ragnar Gustavsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nils Ragnar Gustavsson
DIMENSIONERA
7,51 MB
FILNAMN
Stora boken om klättring 2a uppl.pdf
ISBN
2924468927713

BESKRIVNING

Stora boken om klättring är en omfattande instruktionsbok som metodiskt går igenom alla tekniker du behöver för att klippklättra. Du som är nybörjare får bland mycket annat lära dig: - Klättertekniker för olika typer av klättring - Alla nödvändiga knutar - Säkringsplacering - Hur du bygger stabila ankare för firning, standplats eller topprep - Att säkra och fira på ett säkert sätt - Specifika rutiner vid sportklättring och bouldering Boken tar även upp mer avancerade moment för dig som redan klättrat ett tag och vill utvecklas som klättrare: - Ledklättring med naturliga säkringar - Flera metoder för jämviktning av ankare - Specialknutar - Repklättring - Knutövergång vid firning - Säkra med hjälplåsande bromsar som GRIGRI - Fallteori, fallteknik och att bromsa ett fall.Bokens innehåll uppfyller Svenska Klätterförbundets normer för Grundkurs i klippklättring samt Sportklätterkurs på klippa.Författaren Nils Bobo Gustavsson är auktoriserad klätterinstruktör med många års erfarenhet av kursverksamhet. Han arbetar bland annat med att utbilda instruktörer inom Svenska Klätterförbundet. Vid sidan av klättringen undervisar han i friluftssäkerhet och ledarskap på universitetet.

Sarek vinterguide : toppturer ... Stora boken om långfärdsskridskor, 3a uppl. 349 kr.

229 kr. Stora boken om klättring ... Stora boken om klättring är en omfattande instruktionsbok som metodiskt går igenom alla tekniker du behöver för att klippklättra.

RELATERADE BÖKOR