Blod rödare än rött : en berättelse om mod, smärta och vägen till försoning

Blod rödare än rött : en berättelse om mod, smärta och vägen till försoning - Arkan Asaad | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arkan Asaad
DIMENSIONERA
4,46 MB
FILNAMN
Blod rödare än rött : en berättelse om mod, smärta och vägen till försoning.pdf
ISBN
7728835884482

BESKRIVNING

I uppföljaren till den hyllade debutromanen Stjärnlösa nätter får vi lära känna Casim, Amàrs far, som i första boken bara framstår som en grym och oförstående pappa. Vad gjorde honom till den han har blivit?Det visar sig att Casims öde är minst lika dramatiskt som Amàrs eget. Efter en hård uppväxt gifter han sig med Jamila, men kort därefter tvingas han iväg för militärtjänstgöring. Casim längtar hem och bestämmer sig för att desertera, och familjen tvingas på flykt. Den farliga och plågsamma resan slutar i Sverige, samtidigt som Casims mor, far och syskon hamnar i fängelse där de torteras, våldtas och dödas.När Amàr lär känna det våldsamma öde som format Casim kan han äntligen förstå och slutligen försonas med sin pappa.

Blod rödare än rött , en berättelse… Blod rödare än rött : en berättelse om mod, smärta och vägen till försoning - Arkan Asaad "I uppföljaren till den hyllade debutromanen Stjärnlösa nätter får vi lära känna Casim, Amàrs far, som i första boken bara framstår som en grym och oförstående pappa. En berättelse om mod, smärta och vägen till försoning. Norstedts förlag.

Blod Rödare Än Rött - En Berättelse Om Mod, Smärta Och Vägen Till Försoning (Bok) Asa-Tors hammare : gudar och jättar i tro och tradition .pdf Hämta Ebbe Schön Att hasta mot undergången : anspråk, flyktighet, förställning i debatten om konsumtion i Sverige 1730-1830 ebok - Leif Runefelt .pdf Arkan Asaad kom till Sverige 1983 med sin familj och är uppväxt i Sverige men rötterna från hemlandet rycks inte upp så lätt. I sina romaner förmedlar Arkan hur svårt det kan vara att klippa av dem.

RELATERADE BÖKOR