Ajja & Bajja ramsor

Ajja & Bajja ramsor - Elvira Ashby | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elvira Ashby
DIMENSIONERA
9,72 MB
FILNAMN
Ajja & Bajja ramsor.pdf
ISBN
3405135131102

BESKRIVNING

Ajja&Bajja Ramsor är en bok till alla våra små. Busfröet Ajja och hennes vilda kompis Bajja kan vi följa i olika berättelser, och nu också i en ramsbok med ramsor för många vardagssituationer såsom: byta blöja, bada, klä på sig, fila/klippa naglarna, vänta, gosa och sova.Ajja&Bajja Ramsor är skriven av Hattens egen huslogoped Elvira Ashby som med sin osvikliga känsla för medryckande berättelser och stora kunskap om språkutveckling här ger alla våra små något alldeles extra. Illustratör och formgivare är Karin Holmström.Boken är kompletterad med teckenillustrationer.

Busfröet Ajja och hennes vilda kompis Bajja kan vi följa i olika berättelser, och nu också i en ramsbok med ramsor för många ... Ajja, Bajja, var är ni? Har ni sprungit här förbi? Leta, leta överallt … Tittut! Sång: Joachim Bergströms Musik: Joakim Holgersson, My Blomqvist Olsberg, Text: Elvira Ashby, My Blomqvist ... Mer information om Ajja & Bajjas ramsor; Relaterad information; Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation.

Busfröet Ajja och hennes vilda kompis Bajja kan vi följa i olika berättelser, och nu också i en ramsbok med ramsor för många vardagssituationer såsom: byta blöja, bada, klä på sig, fila/klippa naglarna, vänta, gosa och sova. Ajja&Bajja Ramsor är skriven av Hattens egen huslogoped Elvira Ashby som med sin osvikliga känsla för ... Ajja&Bajja Ramsor är en bok till alla våra små.

RELATERADE BÖKOR