Mödrarnas söndag

Mödrarnas söndag - Graham Swift | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Graham Swift
DIMENSIONERA
9,16 MB
FILNAMN
Mödrarnas söndag.pdf
ISBN
7871789153209

BESKRIVNING

30 mars 1924. Det är ”mödrarnas söndag”, dagen på året då tjänstefolket får ledigt för att åka hem. En som inte åker hem är den föräldralösa Jane Fairchild, som i ställer möter sin älskare i granngodset som ekar tomt efter att bröderna dog i första världskriget. Det som händer sedan ändrar deras liv för alltid – med ekon fram till vår tid. Mödrarnas söndag rör sig mästerligt mellan det tragiska och livsbejakande. Swift har skrivit en stor liten roman om livsval och öde, en roman för alla dem som älskade ATONEMENT, DOWNTON ABBEY och STONER.‘Mothering Sunday is bathed in light; and even when tragedy strikes, it blazes irresistibly… Swift’s small fiction feels like a masterpiece’ (Guardian)‘Alive with sensuousness and sensuality…wonderfully accomplished, it is an achievement’ (Sunday Times)‘Mothering Sunday is a powerful, philosophical and exquisitely observed novel about the lives we lead, and the parallel lives – the parallel stories – we can never know: “All the scenes. All the scenes that never occur, but wait in the wings of possibility.” It may just be Swift’s best novel yet’ (Observer)

Det är "mödrarnas söndag", dagen på året då tjänstefolket får ledigt för att åka hem. En som inte åker hem är den föräldralösa Jane Fairchild, som i ställer möter sin älskare i granngodset som ekar tomt efter att bröderna dog i första världskriget. Mödrarnas söndag är ett lågmält och avspänt mästerverk i det, inte lilla, utan osmyckat strama, format som Joseph Conrad, han som erövrade ett språk som inte var honom givet från ... Nästa bokklubb kommer att ägnas åt Mödrarnas söndag av Graham Smith och läsningen blev en sällsam upplevelse.

Det är en ovanligt varm marsdag år 1924, och fönstret står öppet i det rum där adelssonen ligger tillsammans med sin älskarinna, som är husjungfru på godset intill. Mödrarnas söndag börjar med ett kärleksmöte. Det är en ovanligt varm marsdag år 1924, och fönstret står öppet i det rum där adelssonen ligger tillsammans med sin älskarinna, som är husjungfru på godset intill.

RELATERADE BÖKOR