Från fars och farfars tid : en bokfilm om gutarnas ö

Från fars och farfars tid : en bokfilm om gutarnas ö En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,11 MB
FILNAMN
Från fars och farfars tid : en bokfilm om gutarnas ö.pdf
ISBN
6698725584805

BESKRIVNING

Boken är en fängslande läsning om händelser och utveckling på Gotland under 1800-talet och början av 1900-talet, en tidsperiod som annars är sparsamt skildrad i den gotländska litteraturen. Texten är huvudsakligen hämtad från lokalpressen under denna tid. Läsaren får på ett levande sätt ta del av händelserna just som de upplevdes då. Eftersom tidningsartiklarna under förra seklet oftast inte var illustrerade har de kompletterats med bilder från Gotlands kulturhistoriska arkiv, men även gotlänningarna själva har lånat ut fotografier ur privata samlingar, och en myckenhet tidigare okänt bildmaterial har därigenom kunnat återges i boken. Boken innehåller närmare 1000 illustrationer.

... Från Far och Farfars tid en bokfilm om Gutarnas ö (Gotland) förra månaden Från fars och farfars tid : en bokfilm om gutarnas ö; Pojken som följer sin skugga; Ivar träffar en Pteranodon; Mirabell; Rose 3: Rose och den nya tjejen; Skalornas förråd; Gående på vattnet; Spirou 1988-1991; Papperssvalan; Fukta din aska : C.M.

Huvudred.: Mats Rehnberg. Granskad av Bengt ...

RELATERADE BÖKOR